ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ; ΑΘΗΝΑ 984
Ο ραδιοσταθμός του Δήμου Αθηναίων ΑΘΗΝΑ984  που άρχισε να εκπέμπει στις   31 Μαίου 1987 εξακολουθεί να εκπέμπει με ένα πρόγραμμα αντικειμενικό, πολυφωνικό ,χωρίς προκαταλήψεις ,αποκλεισμούς και σκοπιμότητες  αναπτύσσοντας μία αμφίδρομη σχέση με τους ακροατές του.
Ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς ο ΑΘΗΝΑ984 ανανεώνει  συνεχώς το πρόγραμμά του με  ζωντανές εκπομπές, με μοντέρνα μουσικά και κλασσικά  ακούσματα αλλά και με τα ξενόγλωσσα δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται σε 7 γλώσσες καθημερινά . 
Σ τις δραστηριότητες του σταθμού είναι και  ένας σύγχρονος ιστότοπος - www.athina984.gr - με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και πληροφόρηση για όλα τα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας.
Για την καλύτερη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ984!!!THETOC.gr

 
Το TheTOC.gr είναι ένα ειδησεογραφικό, ενημερωτικό portal ποικίλης ύλης με πλούσια θεματολογία για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Μία από τις καινοτομίες του TheTOC είναι το WebTV με καθημερινό livestreaming της εκπομπής Newsroom που παρουσιάζει η Έλλη Στάη σε συνεργασία με τους έγκριτους δημοσιογράφους μας. 

Πέραν του αμιγώς ενημερωτικού περιεχομένου με τη συνεχή ροή ειδήσεων, το TheTOC φιλοξενεί εξειδικευμένες ενότητες και στήλες που επιδιώκουν να καθιερώσουν ένα brand το οποίο προσφέρει στον αναγνώστη σφαιρική ενημέρωση και πληροφόρηση. 

Η mobile εφαρμογή καλύπτει χρήστες με Android και iOS συσκευές με όλο το περιεχόμενο του site. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας, ενώ μπορεί να επιλέξει από το menubar απευθείας ποια κατηγορία τον ενδιαφέρει.
 
Στο TheTOC.gr, εσύ απλά επιλέγεις την είδηση.
Η INTERBUS ιδρύθηκε το 2007 με αποκλειστικό αντικείμενο τη διαφημιστική εκμετάλλευση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Μέχρι σήμερα έχει συνάψει συμβάσεις και έχει θεμελιώσει ισχυρές και επιτυχημένες συνεργασίες με φορείς όπως η Ο.ΣΥ. Α.Ε. (συγχώνευση Η.Λ.Π.Α.Π. Α.Ε. και η Ε.ΘΕ.Λ. Α.Ε.), η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (συγχώνευση Α.Μ.Ε.Λ. Α.Ε., ΤΡΑΜ Α.Ε. και η Η.Σ.Α.Π. Α.Ε.), η ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. καθώς και με Αστικές Συγκοινωνίες Επαρχιακών Πόλεων, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Διευρύνοντας το φάσμα δραστηριοποίησής της, η INTERBUS μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει και στην διαφημιστική εκμετάλλευση Αεροδρομίων, συνάπτοντας συμβάσεις με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για τους Κρατικούς Αερολιμένες Θεσσαλονίκης, Ρόδου και Μυκόνου. Περαιτέρω, το 2009, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, υπογράφηκε σύμβαση με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», βάσει της οποίας η INTERBUS έχει αποκτήσει το αποκλειστικό δικαίωμα διαφημιστικής εκμετάλλευσης των διαφημιστικών μέσων του Αεροδρομίου.

Η INTERBUS σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία υπαίθριας διαφήμισης με εξειδίκευση στον τομέα της διαφημιστικής εκμετάλλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς προσφέροντας στους πελάτες της την δυνατότητα προβολής τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της επικράτειας.