Πάρε μέρος!
 
Πέμπτη 14 έως Κυριακή 17 Μαϊου 2015  στο Ιmpact Hub Athens 
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με αναλυτικές πληροφορίες για τους εκπαιδευτές και το πρόγραμμα!
 
Με ποιους τρόπους μπορούμε να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε ομάδες, οργανισμούς και κοινότητες μπροστά σε σύνθετες προκλήσεις; Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε στην πράξη τη συμμετοχή και τη συνεργασία και να δράσουμε αποτελεσματικά και συλλογικά ώστε να προκαλέσουμε κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές;

Μετά τις εκπαιδεύσεις στο Μεσολόγγι, την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη, συναντιόμαστε στο Impact Hub της Αθήνας για να εμβαθύνουμε πάνω σε καινοτόμες θεωρίες και πρακτικές. Παράλληλα αναπτύσσουμε ένα δίκτυο πόλεων και ανθρώπων που διερευνά νέες μεθόδους, εργαλεία, γνώσεις και νοητικά μοντέλα συμμετοχής και συνεργασίας.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα και ομάδες που θέλουν να εφαρμόσουν νέους τρόπους συν-εργασίας σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιους οργανισμούς, συλλόγους, ΜΚΟ αλλά και σε γειτονιές. Κατά το τετραήμερο, θα γίνει παρουσίαση εργαλείων όπως τα World Café,  Open Space Technology, Appreciative Inquiry,  Circle Practice και Harvesting, καθώς και πρακτική εφαρμογή τους σε συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες στην καθημερινότητα ή την κοινωνική τους δράση.
 
Το σεμινάριο εισηγούνται οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές διεθνούς εμπειρίας Mάρκος Περράκης, Στέλλα Γαμβρέλλη, Simon Guentner, Δημήτρης Κοκκινάκης και Σόφη Λάμπρου.
 
​​​Οι εγγραφές συνεχίζονται, πάρε μέρος! Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με αναλυτικές πληροφορίες για τους εκπαιδευτές και το πρόγραμμα! 
 
Kαλέστε φίλους και γνωστούς στο facebook event  Κατεβάστε δημιουργικό υλικό και φωτογραφίες από προηγούμενες εκπαιδεύσεις είναι διαθέσιμα στο MEDIA KIT 
 
Επικοινωνία
Στεφανία Ξυδιά Τηλ: 6934438748 E-mail: info@placeidentity.gr
www.politicalinnovation.gr
 
Η Αθήνα ανήκει στο δίκτυο πόλεων του έργου «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» που υλοποιούν οι οργανισμοί κοινωνίας των πολιτών Culture Polis, Place Identity και Scify. Επιστημονικοί συνεργάτες της εκπαίδευσης είναι το Impact Hub Athens, η Fractality και η κοινότητα Νέες Ματιές στον Κόσμο μας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  
 
 
 
 

Share This Post